След триумфалното откриване на юбилейния XV Международен фестивал Дни на музиката

...
</TD
>След триумфалното откриване на юбилейния XV Международен фестивал Дни на музиката
Коментари Харесай

Дни на музиката в Балабановата къща в предаването Цветовете на Пловдив

След триумфалното разкриване на юбилейния XV Международен фестивал " Дни на музиката в Балабановата къща " от цигуларя Светлин Русев, съзвездие от международни звезди ще участват и в идващите дни на фестивала в Пловдив. Интересното занапред следва. В предаването " Цветовете на Пловдив “ по Радио " Фокус " щ е ви представим участниците тази година, която е юбилейна.

В своята 15-годишна история Фестивалът е показал на сцената си и е подкрепил развиването на над 1900 надарени млади български музиканти. Форумът, трансформирал се в дълго чакано събитие в културния плакат на Пловдив, е притежател на редица награди и оценки.

Повече ще научим от Мила Павлова, създател и основен артистичен шеф на Международния фестивал.

В предаването ни през днешния ден ще разберете още какви са резултатите от самодейността " Трезор за хрумвания ", оповестена преди два месеца от администрацията на Община Пловдив. Идеите трябваше да дадат решения какво да се прави с внушителната и красива постройка на Българска народна банка, монумент на културата, която от три години пустее. За това ще ни осведоми зам.-кметът по просвета, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " от 14.00 до 15.00 часа, всеки вторник, на периодичност 89.9 MHz. Повторението е всяка неделя, от 22.00 часа.

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР